Asiantunteva Hiab-merkkihuolto Joensuussa

Konekorjaamo Kallio Oy on vankan kokemuksen omaava Palfinger-, Palift- ja Hiab-merkkihuoltosi Joensuussa. Kauttamme saat myös muiden merkkien huollot, korjaukset sekä asennukset, niin raskaalle kalustolle kuin muillekin laitteille. 

Varaosavarastostamme löytyy lisäksi kaikki tarvittavat varaosat edustamiimme laitteisiin. Lue lisää ja käänny osaavan metallikorjaamon puoleen!

Ota yhteyttä

Huollot, korjaukset ja asennukset

Olemme erikoistuneet Hiab-, Palfinger- ja Palift-merkkihuoltoihin, mutta laaja-alainen asiantuntijuutemme kattaa myös muiden merkkien laitteet.

Asennamme, huollamme ja korjaamme Hiab-kuormausnosturit, Loglift-nostimet, Multilift-vaihtolavalaitteet, Jonsered-kierrätys- ja puutavaranosturit, Loglift-puutavaranosturit Moffett-ajoneuvotrukit sekä Del-, Waltco- ja Zepro-takalaitanostimet. Teemme kuorma- ja asennusnosturien tarkastukset 25 tonnimetriin asti.

Raskaan kaluston lisäksi huollamme ja korjaamme myös muut laitteet. Mikäli se mahtuu sisään hallimme ovista, me korjaamme sen!

Täydelliset huoltosarjat laitteeseesi

Kauttamme saat kaikki tarvittavat varaosat ja täydelliset huoltosarjat edustamiimme laitteisiin – mitä ei löydy suoraan varastostamme tilataan nopein toimituksin suoraan maahantuojalta.

Lue lisää VTA-tekniikka Hiab-laitteet

Huoltoauto liikkuu Pohjois-Karjalan alueella

Hyvin varusteltu huoltoautomme liikkuu asiakkaan tarpeen mukaan joustavasti koko Pohjois-Karjalan alueella. Huoltoautomme ansiosta pystymme vastaamaan myös nopeaa reagointia vaativiin tilanteisiin ja tuomaan palvelumme suoraan asiakkaan luo. Huoltoautosta löytyy tarvittavat työvälineet ja varaosat mitä erilaisimpiin tilanteisiin ja tarpeisiin.

Kysy lisää

Tuo laitteesi osaavaan huoltoon

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme olla avuksi. Kauttamme saat kaikki tarvittavat raskaan kaluston huolto- ja korjauspalvelut. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Konekorjaamo Kallio Oy palvelee sekä yrityksiä että yksityisiä Joensuusta käsin joustavasti koko Pohjois-Karjalan alueella.

Kaikki yhteystiedot